Monthly archives "Серпень 2022"

Терапевтична стоматологія у Сумах

Якщо в нас заболів зуб то ми прямуємо до стоматолога-терапевта – лікаря, до якого звертаються найчастіше в стоматологічній практиці.  Терапевтичні прийоми передбачають застосування найсучасніших технологій та методів лікування, які дозволяють зберегти зуб та відновити його функції.

Read More →

Лікування каналів зубів. Лікування зубів у м. Суми

Кожен з нас стикався з словосполученням «зубний нерв», а дехто мав можливість відчути як це  різкий зубний біль при оголенні нерву. Пульпа розташована в середині зуба і являє собою м’яку тканину з судин та нервових закінчень.Лікуванням захворювань зубної пульпи займається розділ стоматології за назвою «ендодонтія».

Read More →

Бюгельні протези в Сумах

Максимально зберегти здорові зуби – первісне завдання сучасної стоматології. Так само і в ортодонтії, яка для цієї мети має у своєму арсеналі багате різноманіття ортодонтичних систем. Однією з них є піднебінний бюгель.

Read More →

Яким буває гінгівіт

Гінгівітом називають запальне захворювання ясен. На виникнення гінгівіту впливають загальні та місцеві фактори. Особливістю захворювання є те, що цілісність з’єднання зуба та ясен не порушується.

Read More →

Про зубні захворювання

Найросповсюденнішою причиною, за якою відбувається ураження, подальша втрата зуба – є карієс. Але існують і некаріозні захворювання, при яких відбувається ураження емалі і дентину.

Read More →

Прикраса на зуб

Прикрашати свої зуби люди почали ще в давнину, тим самим вони наголошували на своєму статусі. Для цього використовували дорогоцінні метали та погано оброблені дорогоцінні камені.

Read More →