Архивы за месяц "Август 2022"

Терапевтична стоматологія у Сумах

Якщо в нас заболів зуб то ми прямуємо до стоматолога-терапевта — лікаря, до якого звертаються найчастіше в стоматологічній практиці.  Терапевтичні прийоми передбачають застосування найсучасніших технологій та методів лікування, які дозволяють зберегти зуб та відновити його функції.

Read More →

Что такое виниры? Установка виниров в Сумах

Что такое зубне виниры? Виниры в г. Сумы уже давно получили широкую популярность.  Представляют собой виниры керамические или композитные накладки на переднюю поверхность зубов. Это позволяет улучшить эстетику зоны улыбки. Именно благодаря винирам мы можем видеть идеальные улыбки звезд кино и телевидения.

Read More →

Лікування каналів зубів. Лікування зубів у м. Суми

Кожен з нас стикався з словосполученням «зубний нерв», а дехто мав можливість відчути як це  різкий зубний біль при оголенні нерву. Пульпа розташована в середині зуба і являє собою м’яку тканину з судин та нервових закінчень.Лікуванням захворювань зубної пульпи займається розділ стоматології за назвою «ендодонтія».

Read More →

Бюгельні протези в Сумах

Максимально зберегти здорові зуби – первісне завдання сучасної стоматології. Так само і в ортодонтії, яка для цієї мети має у своєму арсеналі багате різноманіття ортодонтичних систем. Однією з них є піднебінний бюгель.

Read More →

Яким буває гінгівіт

Гінгівітом називають запальне захворювання ясен. На виникнення гінгівіту впливають загальні та місцеві фактори. Особливістю захворювання є те, що цілісність з’єднання зуба та ясен не порушується.

Read More →

Прикраса на зуб

Прикрашати свої зуби люди почали ще в давнину, тим самим вони наголошували на своєму статусі. Для цього використовували дорогоцінні метали та погано оброблені дорогоцінні камені.

Read More →