Monthly archives "Січень 2023"

Установка зубних мостів в Сумах

Міст для зубів: фото, види, опис, як ставлять

Гарне самопочуття у вашій усмішці допомагає почуватися добре. Для тих із нас, у кого відсутні зуби, це проблема. Може бути соромно посміхатися. Відсутність зуба може навіть вплинути на те, як ви жуєте або говорите. На щастя, реставраційна стоматологічна допомога в Сумах може допомогти усунути ці прогалини за допомогою зубних мостів.

У клініці «Brilliant Smile» ми розуміємо важливість повної посмішки, тому пропонуємо різноманітні варіанти відновного догляду за зубами в Сумах. Однією з багатьох послуг, які ми пропонуємо, є зубні мости, які допомагають заповнити проміжки, спричинені відсутніми зубами.

Read More →

Лікувати пульпіт в м. Суми. Як визначити пульпіт?

Часто лікувати зуби в м. Суми треба через те, що пацієнт недостатньо приділяє увагу гігієні. Поганий догляд за зубами, безсумнівно, приведе до карієсу. Нехтування гігієною призводить до скупчення на зубах твердого та м’якого нальоту. Бактеріям таке довкілля підходить ідеально і карієс не змусить себе довго чекати.

Read More →

Зняти зубний камінь в Сумах

 Видаляти зубний камінь в Сумах треба за допомогою професійних засобів. Зубні камні – явище, яке краще не ігнорувати. Вони, звичайно ж, не турбують людину, але несуть загрозу розвитку карієсу та запальних захворювань ясен. Крім цього, зубний камінь є естетичним дефектом.

Read More →

Встановити вініри в Сумах Як встановлюють вініри?

Встановлення вінірів в Сумах вже встигло здобути популярність. За допомогою цих тоненьких пластин можна сформувати ідеальну посмішку. Саме за допомогою накладок багато зірок Голлівуду стали володарями таких яскравих білосніжних та ідеальних посмішок.

Read More →

Протезування в Сумах. Коли не ставлять бюгельний протез

Поставити бюгельний протез в м. Суми доречно за відсутності декількох зубів. Бюгельний протез – вид знімного протезування, відмінною рисою якого є дуга в конструкції, завдяки якій відбувається розподіл навантаження при жуванні. Такий тип протеза відрізняється зручністю у носінні та догляді.

Read More →

Відбілювання в домашніх умовах. Можливі наслідки.

Відбілювання зубів в Сумах на сьогодні однією з найпопулярніших послуг естетичної стоматології. Професійне відбілювання гарантує якісний результат та безпеку, але не всі хочуть відбілювати зуби в кабінетних умовах, оскільки процедура ця коштує не так вже й дешево.

Read More →

Ультразвукове чищення зубів в м. Суми

Професійне чищенн зубів у Сумах – процедура необхідна. У процесі нашої життєдіяльності на зубах осідає наліт, якого ми намагаємося позбутися за допомогою зубної щітки. Однак зубна щітка не може повністю і ідеально очистити зуб і дістатися важкодоступних місць.

Read More →

Народні способи відбілювання Відбілити зуби в м. Суми

Відбілювання зубів у м. Суми – найбільш популярна процедура естетичної стоматології. Білі зуби завжди вважалися ознакою здоров’я та еталоном краси, тому не буде несподіванкою, що існує безліч народних рекомендацій як зробити зуби білішими.

Read More →