Архивы за месяц "Февраль 2023"

Як здолати страх перед стоматологом?

Не тільки діти, але і не рідко зустрічаються дорослі, у яких візит до стоматолога виклика не аби який страх. Подолати страх перед стоматологом допоможе когнітивна терапія. Така психологічна терапія допомогла впоратися зі своєю фобією 80% людей, що звернулися.

Read More →

Користь чаю з молоком

З чашки чаю починається день багатьох людей. Саме цей напій — невід’ємна складова життя мільйонів. Чай п’ють по-різному: комусь подобається чай з лимоном, комусь з м’ятою, одні віддають перевагу зеленому, інші – чорному, а деякі додають у чай молоко. Додавання до чаю молока сприяє збереженню білизни зубів. Такого висновку дійшли канадські вчені.

Read More →

Чим небезпечна аномалія прикусу?

Неправильним прикусом страждає більшість людей у всіх країнах. Раніше неправильний прикус вважався лише естетичним дефектом і його виправлення здавалося необов’язковим. Але сьогодні фахівці характеризують неправильний прикус не лише привабливою посмішкою.

Read More →

Поставити коронку в Сумах з діоксида цирконію

Сьогодні при протезуванні зубів в м. Суми приділяється велика увага красі протеза. Пацієнти стали більш вимогливими, і тому зубні коронки, виготовлені за сучасними технологіями, візуально складно відрізнити від справжніх зубів. Одними з таких коронок є коронки з урахуванням діоксиду цирконію.

Read More →

Найпрочніші зубні пломби

Революція в пломбуванні зубів може статися незабаром. Найміцніші зубні пломби обіцяють нам румунські дослідники. Для цього вони пропонують у виготовленні пломб використовувати оксид графену. Завдяки цьому компоненту пломби можуть стати більш зносостійкими і не будуть схильні до корозії.

Read More →