Вініри (м. Суми)

Зубні вініри – це ніщо інше як облицювання для зуба. Як правило, вініри виготовляються з кераміки та мають товщину від 0,5 до 0,7 мм. Ними покривають передню частину зуба, так званої «зони посмішки».

Перед тим, як встановити вініри, лікар проводить огляд стану зубів. При виявленні карієсу або інших проблем проводиться лікування. Якщо зуби в порядку можна розпочинати підготовку до встановлення вінірів. Оскільки сама керамічна пластина має свою товщину, потрібно зробити так, щоб вона не випирала на фоні інших зубів. І тому зуб препарируют, тобто. знімають невеликий шар емалі. Після цього роблять зліпок та направляють його до лабораторії. Відповідно до зліпка виготовляється вінір. Готовий виріб надходить до стоматолога, який встановить вініри пацієнта. Кріпляться вініри надійно на стоматологічний клей.

У яких випадках застосовуються вініри?

Вініри застосовують для:

  • Відновлення емалі зубів (вроджені та набуті дефекти).
  • Усунення сколів та тріщин.
  • Виправлення форми зубів.
  • Відновлення втраченого кольору зубів (якщо процедура відбілювання не допомагає).
  • Усунення міжзубного проміжку (діастеми).

Саме за допомогою таких керамічних пластин формується голлівудська посмішка і дозволити її сьогодні може кожен. Дізнатись вартість встановлення вінірів у м. Суми можна за телефоном або записавшись на консультацію до нашої клініки.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.