Що собою являє зубна імплантація?

Імплантація зубів дає можливість кожному мати гарну посмішку, навіть коли зуби серйозно зруйновані. На сьогодншній день – це найкращий способ повернути втрачений зуб.

Спочатку зубні імплантати виготовлялися з різних матеріалів, але недавно були досягнуті потрібні результати.

Справа в тому, що раніше зубні імплантати розглядалися тільки з точки зору їх функціональності і не бралися до уваги хімічні та фізичні властивості матеріалів. У разі зубні імплантати не приживалися чи впливали стан здорових зубів. Нині властивості зубних імплантатів, біологічна взаємодія їх із живими тканинами людини виведено нового рівня.

Установка зубного імплантата – це процедура, при якій в щелепну кістку вживляють імплантат, імітуючий основу зуба. Далі на цю основу буде встановлена коронкова частина.

На сьогоднішній день відгуки про імплантацію зубів говорять про ефективне вирішення практичних та естетичних проблем, до яких призводить руйнування або втрата зубів. Імплантація зубів входить до списку послуг, які надає наша клініка, яка займає лідируючі позиції в місті Суми.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.