Monthly archives "October 2022"

Види імплантів. Зубна імплантація в м. Суми

Один із найефективніших способів замінити відсутній зуб- поставити імплантат. Імплантація зубів у м. Суми здобуває все більшу популярність, але одним з питань у пацієнтів залишається – який саме імплант слід поставити.

Read More →

Пульпіт. Як проявляє себе захворювання?

Поганий догляд за зубами, безсумнівно, приведе до карієсу. Нехтування гігієною призводить до скупчення на зубах твердого та м’якого нальоту. Бактеріям таке довкілля підходить ідеально і карієс не змусить себе довго чекати.

Read More →

Чим небезпечний зубний камінь? Зняти зубний камінь у Сумах

 

Зняти зубний камінь у Сумах – не не тільки повернути гарний зовнішній вигляд зубам. Зубний камінь – явище, яке краще не ігнорувати. Він, звичайно ж, не турбуює людину, але несе загрозу розвитку карієсу та запальних захворювань ясен.

Read More →

Периконарит. Причини та симптоми захворювання

Прорізування зубів є дуже неприємним і досить неприємним і болючим процесом. Особливо дискомфорт відчувається при прорізуванні зубів мудрості. При прорізуванні таких зубів не рідко спостерігається розвиток периконариту. Як правило, подібні ускладнення спостерігаються при появі нижніх зубів мудрості.

Read More →

Зубний протез «метелик». Протезування зубів у Сумах

Протезування зубів у Сумах передбачає різні способи відновлення втрачених зубів. Втратити зуби можна навіть у молодому віці. Це може статися внаслідок травми чи розвитку стоматологічних захворювань. Заповнити втрачені зуби можна за допомогою зубних протезів.

Read More →