Архивы за месяц "novembre 2022"

Вініри в Сумах. Плюси та мінуси вінірів

Вініри у м. Суми вже давно користуються популярністю. Завдяки цим тонким пластинам можна зробити посмішку як у зірки телебачення. Але крім очевидних переваг цього типу протезування,  також і недоліки.

Read More →

Лікування ясен в домашніх умовах. Лікування гінгівіту

Гінгівіт – одне з найпоширеніших захворювань у галузі стоматології. Не складну фору гінгівіту можна вилікувати у кабінеті стоматолога, а й у домашніх умовах. При лікуванні гінгівіту в домашніх умовах використовують трави, лікарські препарати та проводяться гігієнічні заходи.

Read More →

Пульпіт. Як визначити захворювання

Запалення нервового пучка зуба називають пульпітом. Ускладнення карієсу є найчастішою причиною пульпіту. При запущеному карієсі мікроорганізми проникають настільки глибоко, що призводять до запалення пульпи.

Read More →

Після видалення зуба. Підготовка до протезування

Завданням хорошого стоматолога є збереження живого зуба пацієнта. Але коли зберегти зуб не вдається, доводиться його видаляти. Видалити зуб – значить звільнити місце в зубному ряду, а це веде не лише до неправильного розподілу жувального навантаження, а й до усунення сусідніх зубів.

Read More →

Як басейн може шкодити зубам?

Плавання в басейні,за порадою американських стоматологів,  повинно бути з розумінням про шкоду для зубів від цієї процедури. Плавання в басейні – це не тільки задоволення, а й користь. Незважаючи на це, для зубів існує прихована загроза.

Read More →