Архивы за месяц "Juli 2022"

Очищення та догляд за зубними імплантатами

Рекомендації по догляду за зубними імплантами | ВІКНА. Новини Калуша та  Прикарпаття

Якщо ви збираєтеся встановити зубні імплантати, думаєте про імплантацію або доглядаєте за людиною, якій щойно поставили зубні імплантати, належний домашній догляд може вплинути на успішність процедури. Правильна гігієна порожнини рота та домашній догляд допоможуть мінімізувати дискомфорт, прискорити загоєння та захистити імплантати від інфікування.

Read More →

Поява гінгівіту у дитини

У дітей така хвороба як гінгівіт не є рідкістю. Запалені ясна, кровоточивість і припухлість – це все ознаки цього захворювання Основною причиною його виникнення може бути погана гігієна порожнини роту.

Read More →

Як позбавитись пожовтіння зубів

Усмішка пивинна бути здоровою. А невід’ємна складова такої усмішки – це білі зуби, але не кожен може похвалитися таким відтінком своїх зубів. Багато пацієнтів скаржаться на жовтизну зубів і прагнуть зробити їх білішими.

Read More →

Вініри (м. Суми)

Зубні вініри – це ніщо інше як облицювання для зуба. Як правило, вініри виготовляються з кераміки та мають товщину від 0,5 до 0,7 мм. Ними покривають передню частину зуба, так званої «зони посмішки».

Read More →

Відбілюючі пасти. Чи безпечні вони?

Складова гарної посмішки – білизна зубів. Але в процесі своєї життєдіяльності колір зубів змінюється більш темним. Виною тому куріння, часте вживання кави, соків, продуктів харчування, що фарбують, травми зубів і т.д.

Read More →

Імплантація зубів у Сумах

Втрата зубів чекає більшість з нас. Причини тому можуть бути різноманітними (захворювання, травми). Все це робить наше життя не таким комфортним, і тому для вирішення цієї проблеми існує дуже гарний спосіб – імплантація зубів.

Read More →

Зубна паста для ясен

Те, що чистити зуби потрібно вранці та ввечері, знає кожен, але не всі знають, що це потрібно робити ще й правильною зубною пастою. Усі зубні пасти поділяють на три види: гігієнічні, профілактичні та лікувальні.

Read More →