Архивы за месяц "Oktober 2013"

Кольорові дитячі пломби. Дитяча стоматологія у м. Суми.

Кольорові дитячі пломби

 

Сьогодні у стоматологів з’явилася можливість припинити бути для дитини кошмаром, а стати для нього другом. Причиною цьому послужила поява різнокольорових пломб, за допомогою яких можна перетворити зубки малюка в розмальовку, дозволити йому самому вибирати колір майбутньої пломби, зробити відвідування стоматолога цікавим.

Read More →

Стоматологія в Сумах. Відгуки.

Останнім часом на різних форумах стали з’являтися думки, відгуки та рекомендації по тій чи іншій клініці або лікарю. Таку інформацію завжди слід перевіряти. Ніколи не знаєш яке походження мають ці відгуки. Часто так чинять люди, які за гроші хвалять або наговорюють на клініки. Інформація про клініку або лікаря має бути підкріплена якимись достовірними фактами. Звичайно ж не все, що пишуть на форумах чи не так, просто таку інформацію буде не зайвим перевірити.

Read More →

Відбілювання Аir flow в Сумах

Відбілювання Аir flow в Сумах

Голлівудська усмішка асоціюється у багатьох із славою і достатком. Таку посмішку, напевно, бажає мати кожен, але не всі можуть похвалитися білизною своїх зубів. Відбілити зуби нам допомагає звична зубна паста, однак ефект від неї не зовсім той, який ми очікуємо. І більш ретельно відбілити зуби в м. Суми допоможе похід до стоматолога.

Read More →

Дитяча стоматологія в місті Суми. Фторування зубів.

Процедура фторування покликана зміцнити зуби. Одним з найпростіших і безболісних видів фторування є використання капи з фторирующим препаратом. Таку капу або ложку тримають у роті не більше 10 хвилин.

Read More →

Хейліт

Хейлітом або як називають це явище в народі „заїда“ – запальний процес у угу рота. Може бути викликаний стрептококової інфекцією. Сприяє появі хейліту недолік вітаміну В2 або цукровий діабет.

Read More →

Лейкоплакія

Лейкоплакія – це хронічна хвороба слизової оболонки ротової порожнини. Характерна риса цього захворювання підвищений зроговіння (гіперкератоз епітелію).

Read More →

Гінгівіт

Запалення ясен – це гінгівіт. З латинської gingiva – ясна, а закінчення „іт“ в медицині характеризуються запальні процеси. Існує безліч причин виникнення гінгівіту. Умовно їх поділяють на внутрішні і зовнішні.

Read More →

Альвеоліт

Альвеоліт

Запальний процес на стінках лунки видаленого зуба називається альвеолитом. При альвеоліті відбувається пошкодження як самої лунки, так і ясна. Причиною утворення альвеоліту може послужити порушення образованноготромба в лунці, який утворюється при загоєнні. Попадання всередину мікробів і викликає запалення. Крім цієї причини, запалення може викликати відсутність гігієни рота.

Read More →