Monthly archives "kwiecień 2023"

Терапевтична стоматологія. Стоматологія в м. Суми

Терапевтична стоматологія в Сумах – це самий поширений напрямок в стоматології.  Загалом терапевтична стоматологія спрямована на профілактику захворювань та контролю здоров’я зубів. Основні задачі стоматолога-терапевта – це лікування таких захворювань як карієс,пульпіт, періодонтит.

Read More →

Сучасна косметична стоматологія в м. Суми

Сучасна стоматологія в м. Суми – це не тільки лікування та видалення зубів. В сучасному світі багато уваги приділяється зовнішньому вигляду  – фізична форма, гарний одяг. Невід’ємною частиною іміджу людини стала гарна посмішка. А її неможливо уявити без здорових і красивих зубів. Саме цим і займається косметична стоматологія.

Read More →

Протезування коронками. Поставити коронку в Сумах

Зубна коронка – це протез, за допомогою якого можна відновити естетичну та жувальну функцію  і анатомічну  форму зуба. Зубні коронки використовують в стоматології для того, щоб укріпити сильно зруйнований зуб, або для заміни відсутнього зуба.

Read More →

Естетична стоматологія в м. Суми

На протязі всього життя ми знайомимося з новими людьми, і перше  враження, як правило, складаємо з зовнішнього вигляду. Так само оцінюють і нас. Буде то співбесіда або знайомство на вулиці.  Окрім гарного одягу, зачіски та фізичної форми дує важлива гарна здорова посмішка.

Read More →

Що таке вініри і для чого вони потрібні? Вініри в Сумах

Хто не мріє про красиву посмішку, наче у героїв кінофільмів? Звичайно ж всі, але далеко не кожен може похизуватися такою посмішкою. Мало того, ті ж самі зірки, такі ж люди і далеко не у всіх гарні зуби, а те, що ми бачимо з екранів – професійна робота стоматологів.

Read More →

Причини гострого зубного болю. Лікування зубів в м. Суми

Поява зубного болю завжди неприємний сюрприз. Вести нормальне життя з зубним болем неможливо, тому людина намагається зняти його лікарськими препаратами, і записується на прийом до стоматолога. Гострий зубний біль не слід терпіти.

Read More →

Навіщо лікувати карієс молочних зубів? Дитячий стоматолог м. Суми

Дитячому стоматологу м. Суми часто ставлять питання стосовно лікування молочних зубів. Чи доцільно це взагалі? Однозначно так! Нажаль не всі батьки розуміють це і своєчасно не ведуть свою дитину в стоматологічну клініку.  Спробуємо розібратись чому треба лікувати молочні зуби.

Read More →

Лазер в стоматології. Лазерна стоматологія в м. Суми

Зовсім недавно застосування лазера в стоматології вважалось чимось екзотичним. Сьогодні лазерна стоматологія в Сумах досить популярна. За допомогою технологій лікування стоматологічних хвороб вийшло на новий рівень. Вплив лазера практично відразу може зупинити кровотечу, попередає ризик повторних рецидивів,  позитивно впливає на тканини.

Read More →

Догляд за зубними мостами. Зубний міст в Сумах

Протез, що замінює відсутній зуб і кріпиться до коронок, встановлених на опорні зуби називають зубним мостом. Такий тип протеза достатньо поширений і встановлення зубного мосту в Сумах проводиться вже не перше десятиріччя.

Read More →

Світлозатверджувані композити. Пломбування зубів в Сумах

Пломбування зубів – це найпоширеніша процедура в стоматологічних клініках. На протязі часу пломби виготовляли з різних матеріалів, які мали як свої переваги, так і недоліки. На сьогоднішній день самими сучасними вважаються світлозатверджувальні  пломби.  До складу цього композитного матеріалу входять смоли та неорганічні компоненти (кварц, кераміка, скло).

Read More →