Архивы за месяц "Giugno 2022"

Як запобігти карієсу

Як виникає карієс? Неправильний догляд призводить до появи на поверхні зубів нальоту. Наліт складається з бактерій, частину яких складають стрептококи. Вони мають підвищену здатність спричинити ураження зуба. Початку каріозного процесу передує утворення молочної кислоти-це викликає демінералізацію емалі зуба.

Read More →

Гострий зубний біль

Ви відчували різкий зубний біль, коли начебто все навколо завмирає? Думаю, такі відчуття були в багатьох. Виниклі, здавалося б, з нізвідки і за мить зробили кожен рух болючим. При вдиху повітря, що надходить, викликає біль, Холодна або гаряча їжа викликає біль. У таких ситуаціях одразу треба бігти до лікаря.

Read More →

Якщо у вас чутливі зуби

Зазвичай зубний біль з’являється раптово і думати про щось інше, ніж позбавитись від нього, людина не може. Особливо схильні до виникнення болю чутливі зуби. Кожен п’ятий має чутливі зуби. Не всі ці люди звертаються за допомогою до стоматолога, але лікар не завжди зможе визначити причину болю.

Read More →

Кераміка на основі оксид цирконію

Створення матеріалу найбільш наближеного до виду живих зубів вивело протезування нового рівня. Тепер протез може максимально природно виглядати завдяки прозорості матеріалу, якої не мали металокерамічні протези, навіть виготовлені із золота або платини.

Read More →

Лікування пародонтиту

Болючість, набряклість, неприємні відчуття при чищенні зубів, кровоточивість … Багато людей вважають ці явища тимчасовими і мало не звичайними і навіть не здогадуються, що це ознаки пародонтиту.

Read More →

Як зберегти посмішку здоровою

Складно уявити людину, яка дбає про свою зовнішність і не надає належної уваги красі своєї посмішки. Адже усмішка – невід’ємна частина іміджу людини. Але згідно зі статистичними даними понад 60% людей мають різні проблеми із зубами. Проблемні зуби завдають нам почуття дискомфорту і змушують забувати про свою посмішку.

Read More →

Відбілювання зубів

У наш час процес відбілювання зубів займає від 25 хвилин до однієї години, перетворює будь-який колір на ідеально білий. Цей вид лікування популярний у всьому світі. Застосовуючи різні способи відбілювання мільйони людей мають білу посмішку.

Read More →

Що таке зубні штифти

Штифти встановлюються у разі руйнування коронкової частини зуба наполовину. Завдяки зубним штифтам людина має можливість відновити функції здорового зуба, навіть коли зуб сильно зруйнований. Відновлюються жувальні функції. З’являється можливість урізноманітнити свій раціон грубою їжею.

Read More →