Архивы за месяц "mai 2022"

Чи потрібно протезувати молочні зуби?

При втраті одного або декількох зубів, людина намагається заповнити зубний ряд протезами, для більш комфортного вживання їжі і для гарної естетики.  Щоб посмішка була повноцінною і не виникало ніяковості, доводиться вдаватися до різних видів протезування, адже новий зуб не виросте.

Read More →

Відбілити зуби вдома

Відбілювання зубів вдома  вважається щадливим методом відбілювання. Це пояснюється застосуванням більш м’яких речовин, ніж при відбілюванні у стоматолога. Однак таке відбілювання триває набагато довше за кабінетний спосіб і може тривати до двох тижнів.

Read More →

Імплантація зубів у Сумах

Імплантація зубів у Сумах є найбільш щадним і найнадійнішим способом знову відновити втрачений зуб. Принцип методу полягає у вживленні в щелепну кістку титанового імплантату.

Установка зубного імплантату складається з таких етапів:

 

Read More →

Види металокерамічних протезів

Металокерамічні коронки, судячи з назви, мають у своїй конструкції метал. Це металевий каркас, на який наноситься керамічний шар. Такий каркас можна виготовити з різних благородних та неблагородних сплавів.

Read More →

Виправити прикус. Виправлення прикусу у Сумах

Виправити прикус досить складна та трудомістка процедура. Здійснюється ця процедура лікарями – ортодонтами. Дуже важливо, щоб лікар був кваліфікований, тому що неправильно поставлений діагноз і невірно підібраний метод лікування стануть перешкодою до поставленого завдання.

Read More →