Архивы за месяц "septembre 2013"

Діоксид цирконію. Властивості матеріалу

Діоксид цирконію

 

Головні властивості коронок з матеріалу Cercon (безметалева кераміка):

  • Естетика. Внаслідок того, що в основі відсутній метал, зуб залишається таким же прозорим як живий. Крім того, технік може напилювати різні відтінки кераміки і повторювати колір зуба. У результаті часто навіть стоматолог не може відрізнити живий і неприродний зуб.

Read More →

Вініри в м. Суми

Вініри

 

Вініри – тонкі керамічні пластинки, які мають товщину приблизно 0,5 мм. Вони кріпляться до зовнішньої (передньої) поверхні зуба з підтримкою спеціально приготовленого для даної маніпуляції клею. Зуб піддається завчасній обробці при застосуванні мінімального травматизму. Це можна пояснити тим, що препарування застосовується саме в межах самої емалі. Зуб так само залишається живим. Вініридають можливість коригувати і форму зубів.

Read More →

Безметалева кераміка

Безметалева кераміка

 

Виробництво цельнокерамічних протезів – одне із сучасних і передових напрямів ортопедичної стоматології. Протези з безметалевої кераміки мають кращий естетичний вигляд через відсутність металевого каркаса, що перешкоджає наскрізному проходженню світла крізь зуб. Допустимо виробництво вкладок, вінірів, коронок, мостовидних протезів маленької протяжності.

Read More →

Безметалева кераміка. Неперевершена естетика

Безметалева кераміка

 

На сьогоднішній день начитані й вимогливі клієнти хочуть отримати не лише здорові, але і красиві зуби. Естетика і сумісність з організмом людини – мета роботи хорошого стоматолога. Вирішення її – безметалеві керамічні реставрації.

Read More →

Безметалева кераміка або металокераміка

Безметалева кераміка або металокераміка

 

У зубному протезуванні безметалева кераміка застосовується за допомогою керамічних накладок і вкладок (інлей, онлей), вінірів (накладки керамічні на зовнішню частину зуба), зубних протезів та зубних коронок. В сучасний час в стоматології протезування із застосуванням безметалевої кераміки частіше використовується під час виготовлення незнімних протезів, втім, в певних випадках безметалева кераміка використовується у виробництві знімних протезів (скажімо, у випадках фіксування знімних протезів з підтримкою мікроімплантів).

Read More →

Безметалева кераміка в Сумах

Безметалева кераміка

Безметалева кераміка – це принципово новий вид протезування зубів. За допомогою цього методу ми можемо остаточно вирішити естетичні питання. Виробництво безметалової конструкції йде за допомогою особливої міцної кераміки, в якій немає металевого каркаса, це додає кінцевій конструкції потрібний естетичний вигляд.

Read More →

Імплантація зубів в м. Суми. Вставити імплант

Вставити імплант

 

Чи правда, що сучасні стоматологічні технології – раціональне рішення проблем із зубами? Високопрофесійна стоматологічна зубна імплантація полягає у створенні зубного ряду або заповненні прогалин у ньому. Для цього можуть використовуватися навіть стандартні знімні протези. Однак зубна імплантація – принципово нова технологія, яка дає можливість уникнути всіх проблем, які пов’язані з носінням протезів всіх типів.

Read More →

Імплантація зубів. Як доглядати за імплантами

Імплантація зубів

 

Операція з імплантації, за великим рахунком, це всього лише пункт в довгому шляху до прекрасної усмішки і подальшому її підтримці. По суті справи, робота кваліфікованого стоматолога ще є повною гарантією того, що імплант неодмінно приживеться, прослужить все життя і навічно збереже натуральний вигляд – в даній справі багато залежить від пацієнта. Що ж потрібно знати тим, хто тільки-но збирається встановлювати зубні імпланти? Найчастіше доктор дає рекомендації щодо препаратів, які слід приймати в реабілітаційний період і пацієнт дотримується їх неухильно, побоюючись втратити дорогі, фактично рідні зубки.

Read More →

Зубні імпланти у м. Суми

Імплантація

Після того, як Ви дізнаєтеся все про зубну імплантацію, Ви відразу ж усвідомлюєте, що сьогодні існує метод, що дає можливість зробити якість життя набагато вище, тим більше, сьогодні імпланти зубів отримали тільки позитивні відгуки від їх власників. Вони допоможуть кожному стати впевненіше, виглядають як звичайні зуби! Їх сміливо можна назвати сучасним дивом протезування зубів, вони можуть бути дуже точно підібрані до рідних зубів, тому дозволять повернути вам упевненість в собі і посмішку до її попереднього стану.

Read More →

Імплантація зубів в місті Суми

Імплантація

 

Всяке внутрішнє втручання в людський організм автоматично набуває статусу операційного і характеризується певними особливостями у підготовці до його проведення та вимогами до стану здоров’я пацієнта. Ось і імплантація зубів це не просто діагностика, загальне обстеження і можливе лікування інфекції, у випадку, коли такі є, але і прийом спеціальних препаратів, які покликані не допустити можливі післяопераційних ускладнень і больових відчуттів.

Read More →