Monthly archives "september 2022"

Протезування зубів в м. Суми. Зубні протези у Сумах

Зуби на протязі нашого життя підлягають різним навантаженням, що не може не сказатися на їх стані. Травми, стоматологічні захворювання, генетичний фактор можуть призвести до того, що ми втрачаємо зуби. Протезування зубів у м. Суми допоможе позбутися цієї проблеми.

Read More →

Ортопедична стоматологія в м. Суми

Ми втрачаємо зуби на протязі свого иття по різним причинам (травми, захворювання). Для того, щоб не страждати через відсутність зубів та продовжувати нормально жити після такої неприємності існує ортопедична стоматологія.

Read More →

Вініри в м. Суми. Відмінності від люмінірів

Для того, щоб покращити зовнішній вигляд зубів і зробити посмішку привабливою, використовують зубні накладки. Такі накладки називаються вініри та люмініри. Вони повністю імітують поверхню живого зуба і з допомогою досягається блискучий естетичний результат.

Read More →

Питання до стоматолога. Дитяча стоматологія в м. Суми

Батьки повинні відповідально підходити до стану здоров’я свого малюка. Це стосується і здоров’я зубів, адже не здорові зуби у дитячому віці впливають на стан майбутніх корінних зубів. Розглянемо найчастіші питання дитячому стоматологу.

Read More →

Заболіли ясна. Що робити? Лікування ясен в Сумах

Навіть якщо постійно і старанно доглядати ротову порожнину, ми не зможемо себе повністю застрахувати від виникнення стоматологічних проблем. Одне з таких явищ – біль у яснах. Що робити у таких ситуаціях та що може допомогти?

Read More →